Z boje o titul nakonec obhajoba 6. místa

11.10.2011 18:47

Po prvním vyhraném utkání s týmem Starci na chmelu v poměru 3 – 2 nás čekal odvetný zápas, ve kterém jsme nemohli prohrát, abych si zajistil postup mezi nejlepší čtyři týmy. Bohužel jsme ale nezačali dobře a soupeř po chvilce z první vážnější šance skóroval a ujal se vedení. Do poločasu se už skoré nezměnilo a mi tak prohrávali 0 – 1. Do druhé půle jsme vstoupily velmi aktivně a zatlačili jsme soupeře před jeho branku a ten mohl jen děkovat brankáři, že žádná z našich střel neskončila v jejich síti. Když už konečně David překonal brankáře tak se míč k naší smůlu odrazil jen od břevna ven. A pak se ukázalo staré pravidlo ,,nedáš, dostaneš “ a soupeř z rychlého protiútoku zvýšil na  0 – 2. Pak se hra na chvilku uklidnila. Až pár minut před koncem se David dostal do střetu se soupeřovým brankářem, kterého fauloval, to se nelíbilo soupeřovým obráncům a jeden z nich Davida surově nakopl a dostal tak po právu červenou kartu, David za faul na jejich brankáře uviděl žlutou kartu, ale David po tomto surovém zákroku už nebyl schopen zasáhnout do hry, což pro nás byla velká ztráta. Proti oslabenému soupeři jsme se začali více tlačit do útoku a vše jsme vsadili už jen na útok. I přes několik velmi slibných šancí jsme nedokázali vstřelit branku a soupeř ke konci zápasu z protiútoku přidal třetí branku po naší další obrovské chybě. Nakonec jsme tak prohráli 0 – 3. Mohli jsme se tak rozloučit s účastí v semifinále, ke kterému jsme letos měli velmi blízko.

 

V prvním kolem souboje o 5 – 8. místo jsme měli hrát proti týmu ManždírniceUnited, soupeř oba zápasy kontumoval v náš prospěch a nás tak čekal zápas o 5-6. místo s týmem Lokomotiva Učko.

 

Zápas o 5-6. místo jsme začali velmi dobře a brzy jsme po brankách Davida a Romana vedli 2 – 0. Ale toto vedení jako kdyby nás ukolébala a my jsme úplně zapomněli na obranu a chtěli jen útočit jako kdyby si každý chtěl dát branku. Nakonec se nám to samozřejmě vymstilo a soupeř začal dávat branky a přebírat otěže zápasu a my jsme nebyli schopni se vrátit zpátky do zápasu a soupeř nakonec pohodlně vyhrál poločas 4 – 2. Ve své gólové jízdě pokračoval i ve druhém poločase, to už se ale začalo hodně stmívat a tak jsme po dohodě zápas ukončili v polovině druhé půle a my nakonec prohráli 6 – 2 a obsadili tak 6. místo jako v loňském roce.

 

V této sezóně se nám hned v prvním zápase podařilo udržet čisté konto, poprvé v KLMF a tak si i Jindra připsal  své první čisté konto v této soutěži. Bohužel jsme se ale nedokázali vypořádat se střeleckou produktivitou v týmu a tak za celou sezonu nedal branku nikdo jiný než David, Roman nebo Martin. Takže náš útok byl při absenci kohokoliv z těchto tří znatelně oslaben. David Pálinkáš vstřelil 12 branek a skončil tak v soutěži o nejlepšího střelce na celkovém 4. místě, Martin Petr dal 9 branek a umístil se na 6.místě a Roman Wimmer dal 6 branek a umístil se na 11. místě.

 

Do příští sezóny chceme posílit naše mužstvo a hlavně hrát domácí zápasy na již opraveném hřišti u nás ve Vlčicích.