první semifinále

03.09.2013 12:48

    V pátek jsme sehráli první semifinálový zápas proti týmu Starci na chmelu na našem nejméně oblíbeném hřišti ve Strži, kde jsme ještě nikdy nevyhráli a pouze 2x remizovali.

    Utkání jsme nezačali špatně a prvních deset minut jsme soupeře i přehrávaly, bohužel všechny naše střely končily mimo nebo je chytil brankář soupeře. A tak samozřejmě přišel trest. Po dlouhém nákopu na naši branku si míč zpracoval soupeřův útočník, využil prostoru,  který jsme mu trestuhodně nechali a vstřelil nám první branku. Po této obdržené se naše hra úplně sesypala a soupeř tak přidal další branky.  My se pouze zmohli po Romanově tečované střele snížit do konce poločasu na 4:1.

    Do druhé půle jsme chtěli vstoupit aktivně, ale nechali jsme se zbytečně zatlačit a soupeř nás pohodlně přehrával a dělal si s námi, co chtěl. My jsme hrozili především z protiútoků, které však neměli potřebou přesnost v zakončení, nejblíže gólu byl David, ale jeho střela pouze orazítkovala tyč a další končili těsně vedle. Soupeř nás ale stále přehrával a přidal i další branky a my tak nakonec utržili debakl 7:1 a potvrdili tak že na tomto hřišti prostě hrát neumíme.

Pokud chceme postoupit do finále, tak musíme doma sehrát vynikající utkání a pokusit se téměř o zázrak v podobě vítezství o šest a více branek.