Po zákládní části

21.08.2012 17:49

                V sedmém kole, jsme opět vyrazili na hřiště Sochorky ve Dvoře Králové, abychom sehráli odvetu s týmem FC Chmelsea. Zápas jsme začali dobře, ale po nedůslednosti v obraně se šťastnou střelou z téměř nulového úhlu prosadil soupeř a ujal se vedení. Naštěstí do poločasu srovnal Pepa a v druhé polovině jsme převzali otěže zápasu a další gól dal Martin a poslední vstřelil opět Pepa a my tak vyhráli 3-1.

                V osmém kole jsme doma hráli s týmem Starci na chmelu, ten vedl naši tabulku. Zápas jsme začali špatně a rychle prohrávali 0-2, ale do poločasu jsme dokázali vyrovnat na 2-2. Ve druhé půli jsme opět nezachytili začátek a po zbytek zápasu jsme jen dotahovali soupeřův náskok. Nakonec jsme doma poprvé prohrály 4-5, hattrick vstřelil Víťa a jeden gól přidal Martin.

                V předposledním kole jsme sehrály zápas s HC Milan o postup do Play-off, pokud bychom vyhráli, měli bychom již postup jistý, ale pokud bychom prohráli, měli bychom to s postupem ještě hodně složité. Bohužel, začátek zápasu se nám poněkud zkomplikoval, když se na cestě do Dvora zdrželi dvě auta s našimi pěti hráči a my museli začít zápas pouze v pěti lidech. Naštěstí první auto dorazilo jen minutku po začátku zápasu a Roman se rychle zapojil do hry a vyrovnal tak počet hráčů na hřišti. Soupeř nás ze začátku zatlačil před naší brankou, ale jakmile jsme byli kompletní a mohli začít pořádně střídat, tak jsme rychle vyrovnali hru a ke konci poločasu jsme začali soupeře přehrávat. Ale gól se nepodařilo vstřelit do konce poločasu žádnému týmu. Do druhé půle jsme nastoupili velmi aktivně a začali jsme soupeře přehrávat. Dařila se nám kombinace a soupeřovi brejky byly stále ojedinělejší. Nakonec se nám podařilo zásluhou Romana vstřelit vedoucí gól, ten soupeře definitivně zlomil a my do konce zápasu přidali další dvě branky, postarali se o ně David s Víťou. V tomto zápase jsme nakonec zvítězili 3-0 a soupeře jasně přehráli krásným kombinačním fotbalem a zajistili jsme si tak jistý postup do play-off. A dokonce jsme s tímto soupeře, udrželi v obou zápasech čistá konta.

                V posledním zápase jsme se utkali doma s týmem FN Sobíci. Ten potřeboval nutně neprohrát, aby postoupil do play-off, my jsme zase potřebovali vyhrát, abychom se v prvním kole play-off vyhnuli pro nás nepříjemnému soupeři. A tak jsme do tohoto zápasu šli naplno. Začátek zápasu se nám ale opět nepovedl a po dvou hrubkách v obraně jsme prohrávali 0-2, naštěstí do poločasu snížil Martin na 1-2. Do druhé půle jsme vstoupili dobře a během čtvrt hodiny jsme otočili stav zápasu na 4-2, když další gól přidal Martin a dvakrát se trefil David. Pak jsme ale polevili a soupeř snížil na 4-3, naštěstí tento stav nezůstal dlouho, protože David krásným lobem z úhlu přehodil brankáře a dal tak v tomto zápase hattrick a zároveň nám vrátil dvougólové vedení 5-3. Ale pět minut před koncem po další velké hrubce v obraně soupeř snížil na 5-4 a my tak dřeli o vítězství až do konce zápasu. Ale soupeře jsme už do velkých šancí nepustili a nakonec vyhrály 5-4 a do play-off postoupili ze 3. místa.

                V prvním kole nás čeká tým FC 4Promile, takže se musíme dobře připravit a budeme se snažit postoupit do semifinále KLMF.

                Našimi nejlepší střelci po základní části jsou: s 9 brankami Martin Petr a Víťa Šošovička, 7 branek dal David Pálinkáš, 4 branky dali Roman Wimmer a Pepa Novák a 1 branku přidal Jindřich Jebavý.