odveta semifinále

12.09.2013 08:17

    Odvetný semifinálový zápas jsme sehráli na našem domácím hřišti a chtěli jsme se pokusit dohnat velké manko z prvního zápasu, který se nám vůbec nevydařil.

    Utkání jsme nezačali špatně a rychle jsme se gólem Víťi, po povedené akci s Davidem, dostali do vedení. Dále jsme chtěli pokračovat v taku a přidat další branky abychom soupeře znervózněli. Ale to se nám nedařilo a soupeř pak přidal branky po našich chybách, nejdříve jejich útočník v klidu obehrál naše obránce a prostřelil Vojtu v brance a chvilku na to Vojta neodhadl rychlost a vzdálenost míče a špatně vyběhl z branky a soupeř to potrestal gólem do prázdné branky. Konec poločasu jsme po těchto dvou chybách dohrávali v křeči. A byli jsme rádi, když rozhodčí pískl poločas.

    Do druhé půle jsme vstoupili aktivně, ale nedařilo se nám dát vyrovnávací branku a soupeř naopak zvýšil ještě své vedení. Ke konci zápasu se ještě Davidovi povedlo dotáhnout nás na rozdíl jediné branky. A my se poslední minuty snažili alespoň o vyrovnání, ale nedařilo se nám v útoku a soupeř naopak hrozil z brejkových situací, při kterých nás nejednou podržel Vojta v brance.

    Prohráli jsme tak i druhé utkání se Starci, tentokrát 2-3 a čeká nás jako loni zápas o 3. místo s týmem FK Tesla, který sehrajeme v neděli 15.9. od 13:30h na stadionu Podharť ve Dvoře Králové.