KLMF 2012

20.01.2013 12:19

 

Rok 2012 byl pro nás dle umístění v lize zatím nejúspěšnějším. A doufáme, že příští rok pro nás bude minimálně stejně tak úspěšný jako letošní.

V letošní sezóně byl náš tým nalosován do skupiny B s týmy: Starci na chmelu, HC Milan, FC Chmelsea, FK Tesla a FN Sobíci.

Po základní části jsme postoupily do play-off ze třetího místa ve skupině, které jsme si zajistili vítězstvím v posledním zápase základná části.

V play-off jsme pokračovali v dobrých výkonech a postoupily jsme do semifinále, kde jsme bohužel nestačili na tým Starci na chmelu a čekal nás tak zápas o třetí místo. Co nás však mohlo těšit, bylo to, že z našeho domácího hřiště jsme udělali téměř nedobytnou pevnost. Ze sedmi zápasů jsme zde pouze jednou prohráli a to s týmem Starci na chmelu a dvakrát remizovali s týmy Starci na chmelu a FK Tesla, jinak jsme všechna utkání vyhráli.

V zápase o třetí místo jsme se utkali s týmem HC Milan, tohoto soupeře jsme již v této sezóně 2x porazili a soupeř nám nevstřelil ani jedinou branku. Ale jak naschvál v den zápasu nám odpadlo několik opor našeho týmu v obranné řadě, pro zranění chyběl celou sezonu Marek Mach, před tímto utkáním se zranil Jindřich Jebavý, z pracovních důvodů nebyl Josef Novák a nedorazil ani Roman Wimmer a ještě k tomu David Pálinkáš nastoupil do zápasu s horečkami. Takže jsme ve velmi improvizované sestavě začali utkání o třetí místo. A nezačali jsme ho vůbec špatně, v polovině prvního poločasu vstřelil první branku Víťa, ale soupeři se po přímém kopu, při kterém jsme udělali chybu, podařilo vyrovnat a těsně před poločasem otočit vývoj utkání ve svůj prospěch. Do druhé půle jsme tam vstupovali za stavu 1-2. Soupeř ale začal druhý poločas lépe a zvýšil své vedení na 1-3. Nám se však podařilo po rychlých brankách Martina a Víťi srovnat na 3-3. Bohužel tento stav nevydržel dlouho, protože jsme se dopouštěli příliš mnoha chyb v obraně a soupeř jich dokonale využíval, ke konci zápasu už nám odešli i fyzické síly a my si přáli konec. Soupeř nás nakonec potupil a vyhrál 3-7 a obsadil tak 3. místo a na nás zbyla neslavná bramborová medaile.

                I přes neúspěch v posledním zápase to pro nás byla zatím nejlepší sezóna v KLMF a korunoval ji Víťa Šošovička, jenž získal korunu krále střelců pro tuto sezónu za 18 vstřelených branek, na 4. místě se umístil David Pálinkáš se 13 brankami a na 5. místě Martin Petr s 11 brankami.

                Také chceme poděkovat našim fanouškům za jejich přízeň a podporu na našich domácích i venkovních utkáních a doufáme, že se jim naše výkony líbily a nezanevřou tak na nás a budou nás podporovat i v další sezóně.

            Další velké díky patří také obci Vlčice za sponzorování našeho týmu, bez jejich pomoci bychom těchto výsledků nedosáhli.