FC Chmelsea vs FK Vlčice 0 - 6

28.05.2011 19:18

 

V pátek 27. května jsme sehráli zápas prvního ligového kola proti týmu FC Chmelsea.

Do tohoto utkání jsme vstoupili velmi aktivně a David Pálinkáš se hned v úvodu řítil sám na brankáře soupeře, ale brankář mu pohotově skočil pod nohy a ukopl Davidovi míč, ale bohužel pro soupeře se jim brankář tímto zákrokem zranil a tak soupeř musel hned v úvodu utkání střídat brankáře. Po tomto přerušení hry jsme i nadále pokračovali v tlaku a vytvářeli si šance, po jedné takové šanci zahrával David rohový kop a našel ideálně hlavu Martina Petra, který dal první branku utkání. Zápas se hrál nadále ve vysokém tempu a my si vytvářeli další šance a po dvaceti minutách hry dal druhou branku opět Martin a my vedli 2 – 0. Soupeř však po druhé inkasované brance hodně přitvrdil hru a nám nezbylo nic jiného než mu oplácet stejnou mincí. Ke konci poločasu zahrozil soupeř, ale naštěstí nás podržel Jindra a tak jsme po poločasu vedli 2 – 0.

Do druhé půle jsme chtěli vstoupit také aktivně a přidat co nejrychleji třetí branku, ale soupeř nás překvapil vysokým presingem a my museli ze začátku poločasu více bránit. Ale po několika minutách hry rozehrával další rohový kop David a našel opět Martina, který z první nádherně trefil balón, který se zastavil až v soupeřově síti a my vedli 3 – 0 a pro Martina znamenala tato branka první hattrick v této sezóně. Po této brance jsme již kontrolovali hru a soupeře nepouštěli do vážnějších šancí a sami jsme přidali ještě tři branky, z nichž Martin dal dvě a uzavřel tak svůj gólový učet na pěti vstřelených brankách a poslední branku na 6 – 0 vstřelil David. Tento výsledek také znamenal první čisté konto pro Jindru.

Takže na úvod sezóny jsme si došli pro vcelku poklidné vítězství a první tři body do tabulky.

V zápase jsme předvedli vynikající týmovou hru a všichni hráči ze sebe vydali to nejlepší, takže budeme doufat, že se nám bude takto dařit i v dalších zápasech.