Den obce Vlčice - 7.9.2013

12.09.2013 08:43

     V sobotu 7. září se u nás pořádal Den obce a při této příležitosti jsme sehráli dvě přípravná utkání.

    Nejdříve jsme nastoupili proti týmu Pecenových a protočili sestavu, takže útočníci byli v obraně a obránci útočili a dávali také góly.  Zápas se hrál v pohodovém a přátelském tempu, ale nikdo nikomu nedal nic zadarmo. Ze začátku se nám nedařilo náš tlak zužitkovat ve vedoucí branku a Marek spálil dvě velké příležitosti, třetí už ale po nahrávce od Davida využil a poslal nás do vedení. Poté se trefil další hráč z obrany, Honza, který střelou po zemi k tyči nedal brankáři šanci a dal tak první gól v našem dresu, nepočítáme-li tréninky. Poté se Pecenovým podařilo snížit, ale tento stav nevydržel dlouho. Třetí branku a také svou první přidal po hezké akci Fanda. Poločas jsme tak vyhráli 3-1. Do druhé půle vyměnili Pecenovi brankáře a my se nemohli dlouho prosadit. Až po nějaké době přidali v rychlém sledu góly Víťa a David a my vyhráli tento zápas 5-1.

    Druhé utkání bylo více prestižnější, hrálo se totiž tzv. „ mladí vs staří „ a my jsme si snad ani nemohli dovolit tento zápas prohrát. Staří hráli o jednoho hráče v poli více a to se ukázalo hned z kraje jako výhoda, když se v první minutě po střele k tyči dostali do vedení. A dále zlobili z protiútoků, my jsme se však rychle oklepali a začali hrát naši hru a získávat převaha. Obrat ve skóre nám zařídil David a Víťa a třetí branku do poločasu přidal Honza, který měl střelecký den. Ve druhém poločase jsme pokračovali ve střílení gólů a soupeři se už jen povedlo v posledních minutách snížit na konečných 6-2.               

    Po skončení utkání jsme ještě kopali pro zábavu a pobavení diváků pokutové kopy, které od nás z celého mužstva neproměnili pouze tři hráčí a Jindra v brance pochytal soupeři zhruba osm penalt a my vyhráli i tuto dovedností soutěž.

    Celkově se tedy tento den vyvedl a myslím, že všichni byli nakonec spokojeni a užili si i dostatek zábavy.