Zápas o 3. místo

16.09.2013 09:01

               V neděli 15.9. jsme od 13:30h sehráli na stadionu v Podharti zápas o třetí místo proti loňskému vítězi FK Tesla. K zápasu jsme se sešli v této sestavě: Jindra, Martin, Roman, Marek, Víťa, David, Fanda, Tomy, Lukáš D. a Lukáš P. Ze zdravotních nebo jiných důvodů se nemohli zúčastnit Honza, Pepa, Kuba, Vojta a Tomáš.

            Do zápasu jsme vstoupili aktivně a soupeře od prvních chvil přehrávali, po dvou minutách hry trefil David tyč, ale chvilku na to již slavil první branku a dostal nás do vedení. Vzápětí se trefil Víťa a v rychlém sledu po něm opět David a my tak už po sedmi minutách vedli 3-0, nepolevovali jsme v aktivitě a soupeře jsme dál drželi před jeho brankou, kde ho několikrát dobrými zákroky podržel ve hře brankář. Pak na chvilku polevil náš tlak a do dvou příležitostí se dostal i soupeř, ale Jindra dobrými zákroky uchránil svou svatyni od inkasované branky. Ke konci poločasu se po dlouhém autu trefil střelou o tyč Martin a my tak vyhráli poločas 4-0.

            Do druhého poločasu jsme opět vstoupili aktivně a soupeře zatlačili před jeho bránu, kde Fanda dobrou střelou trefil tyč, pak několikrát soupeře zachránil brankář nebo jsme v dobrých příležitostech pálili těsně vedle brány. Soupeři jsme nenechávali moc prostoru, a když už se dostával do šance, vždy dobře zasáhla obrana nebo střelu lapil Jindra. Pak jsme se konečně dokázali znovu prosadit, když se trefil David a zkompletoval tak svůj hattrick. Další branku vstřelil Lukáš P. , který tečoval autový kop za záda brankáře a na konečných 7-0 po skvělé přihrávce Martina zvýšil střelou do prázdné branky Marek. Jindra si tak připsal cenné čisté konto a my jasným výsledkem vybojovali třetí místo a mohli jsme dát i víc gólů, jelikož každý hráč v poli měl minimální jednu zajímavou šanci ke vstřelení branky. Ale i tak jsme byli nadmíru spokojení z naší předvedené hry a konečného umístění.

            Před předávání medailí a pohárů byli ještě vyhlášeni nejlepší hráči ligy, kde se mezi útočníky umístil i David Pálinkáš, ten byl i naším nejlepším střelcem s 22 brankami a celkově druhým nejlepším střelcem celé ligy, 12 branek vstřelil Víťa Šošovička, který byl třetím nejlepším střelcem ligy, 7 branek vstřelil Roman Wimmer, po dvou brankách vstřelili Martin Petr, Tomáš Sedláček, Marek Mach a Lukáš Pašta a jeden gól přidal Jindřich Jebavý. Letošní sezóna pro nás byla vydařená, což jsme potvrdili i 3. místem v KLMF 2013.

            Závěrem bychom chtěli poděkovat za podporu všem fanouškům, kteří nás chodí povzbuzovat na naše zápasy a OÚ Vlčice za jeho podporu našemu klubu.